Polesie 2019 Oyun ve Oyuncak Bayramı, 1. gün

Date: June 1, 2019

Kobrin şehrinde kutlanan Polesie Oyun ve Oyuncak Bayramı çocukları ve yetişkinleri mutlu ediyor.
POLESİE devamlı bayram organizasyonu için çalışıyor: etkinlik alanları genişletiyor, oyun alanları daha çeşitli oluyor, daha çok ziyaretçiler geliyor.
Açılış töreni çok harika ve mükemmel oldu. Bayram masal karakterlerinin geçit töreni ile başladı. İlk ziyaretçimiz oyun alanlarına girip
hem kum havuzları hem de oyuncak meslek setleri ile ilgilendiler. Ayrıca POLESIE tarafından üretilmiş elektrikli arabaları ve bisikletleri hoşlarına gitti. Genç ziyaretçimizler gün boyunca araba yarışlarında katılıyorlardı, resimleri çiziyorlardı. Şişme trambolinden, slaytlardan ve tırmanma duvarından çok mutlu oldular. Palyaçolar çocukları eğlendiriyorlardı. Aynı zamanda şarkıcılar ve dansçılar izleyicilere harika bir ruh hali veriyorlardı.
Bazı ziyaretçiler heyecan verici RC Drift araba yarışına merak ettiler.

‘Dakar’ maratonu ve İpek Yolu Uluslararası Otomotiv Rallisi devamlı katılımcı olan Mammoet arabası ziyaretçilerimizin dikkatı çekti.
Tüm etkinliklerden birisi en önemli idi – Birleşmiş Milletler ile işbirliği içinde yürütülen Çocuk Güvenliği toplantısı.
Bilgisayar oyunlarını sevenleri
hoş bir sürpriz bekliyordu.  World Of Tanks'ın süper etkileyici ve gerçekçi tank savaşlarına katılabilirlerdi.
Aile eğlencesi için çeşit çeşit etkinlikler de vardı:  hem bayrak yarışları, hem de aile bilgi yarışması oyunları.
Ayrıca bowling salonun kapıları ziyaretçilere açıldı. Şişme havuzları, slaytlar ve kaleler çocuklarımızın çok hoşuna gitti.

POLESIE’de Disney, Marvel, Volvo, Mammoet, The Smurfs, Smeşariki lisanslı ürünleri üretmektedir. Bundan dolayı Oyuncak Bayramı kutlama boyunca birçok masal karakterleri ile foto çekebilirsiniz. Yarın daha çok  enteresan ve mükemmel olacak. Etkinliğin takviminde sporcu akrobasi şovu, yetenekli eskrimciler ve karting yarışmaları bulunuyor.
Aynı zamanda profesyonel eskrimcilerin tarafında tüm ziyaretçilere master class yapılacaktır.
Karnınız açsa içecek, dondurma ve tatlı çeşitleri sunan yaz kafeyi ziyaret edebilirsiniz.
Oyuncak Bayramı 1-2 Haziran arasında iki gündür oluyor.
11.00 ile 19.00 saatleri arasında AVM yanındaki meydanda sizi bekliyoruz!

Etkinlik adresi: Nikolaeva sk., 50, Kobrin, Belarus.